Clubul de carte Ivyco
Clubul de carte Ivyco
Club de carte rasarit din nevoia de a citi si din lipsa banilor pt carti...
Pagina
principala
Carti ce pot
fi cumparate
Noutati
in club
 Wishlist Biblioteca de
limba straina
Biblioteca de
limba romana
Intrebari
frecvente
Contact Schimb
de carti
Membri Forum

Pentru ca multi dintre Dvs. sunt obisnuiti cu vechea structura a acestui website, in care aici se puteau cumpara carti, am decis sa oferim si mai departe carti spre vanzare, in pagina aceasta. Detalii despre cum se pot cumpara carti direct din Club gasiti in pagina de intrebari frecvente.

In plus, de curand am incheiat un parteneriat cu Librarie.net, astfel ca o parte din cartile pe care le avem disponibile le oferim la vanzare prin ei. Lista o gasiti vizitand aceasta pagina.

De asemenea, prin parteneriatul de care vorbeam, puteti cumpara orice carti oferite de ei, cea mai mare parte fiind in limba romana, iar noi primim 1% din majoritatea vanzarilor generate plecand din site-ul nostru; nu e mult, dar ajuta la sustinerea activitatii bibliotecilor asociate acestui club.

Mai jos, oferim doar o mica lista din cartile pe care Librarie.net le are disponibile la vanzare. Va rog mult sa retineti: cu cateva mici exceptii, cartile de mai jos nu sunt oferite de noi sau de Clubul Ivyco; ele sunt oferite de Librarie.net iar noi listam aici doar cateva titluri ca sa aveti idee cam ce este disponibil.

Science-Fiction: Carti politiste:
Franceza: Arte plastice:
Poezie: Agricultura:
Gradinarit: Carti electronice:

Home Carti de cumparat Noutati WishList Biblioteca straina Biblioteca romana Intrebari Contact Admin
Continut website © Ivy&Co. ()