Clubul de carte Ivyco
Clubul de carte Ivyco
Club de carte rasarit din nevoia de a citi si din lipsa banilor pt carti...
Pagina
principala
Carti ce pot
fi cumparate
Noutati
in club
 Wishlist Biblioteca de
limba straina
Biblioteca de
limba romana
Intrebari
frecvente
Contact Schimb
de carti
Membri Forum

Intrebari frecvente
Cum pot sa cumpar o carte Mergeti in pagina Carti ce pot fi cumparate si studiati lista de carti oferite. Atentie: o carte poate fi deja imprumutata sau rezervata in biblioteca ceea ce inseamna ca proprietarul cartii nu o are in posesie in momentul respectiv; comanda va fi onorata dar cu ceva intarziere!
Cand gasiti o carte pe care doriti sa o comandati, luati adresa email a proprietarului, specificat pt fiecare carte, inlocuiti "at" cu "@" si "punct" cu "." si trimiteti un mesaj. Daca doriti, trimiteti o copie a mesajului catre mine la "claudiuo at gmail punct com"
Completati mesajul de comanda specificand:
 • Titlul cartii dorite
 • Numele si adresa Dvs. (daca ati cumparat in trecut de la proprietarul cartii, puteti in principiu sa nu mai trimiteti adresa pentru ca mai mult ca sigur o are deja; pentru siguranta insa sau daca v-ati mutat recent e bine sa o scrieti oricum)
 • Daca sunteti acasa in urmatoarele 5-10 zile ca sa puteti primi pachetul
  Ulterior veti fi contactat de proprietarul cartii pentru a face aranjamentele necesare.
 • Probleme ce pot aparea cu comenzile Datorita faptului ca stocul de carti oferite spre vanzare este acelasi cu stocul de carti oferite in biblioteca spre a fi citite:
 • o carte comandata poate fi deja imprumutata sau rezervata de cineva spre a o citi. Solutia: veti fi anuntat despre acest fapt iar cel ce are cartea in posesie va fi rugat sa o trimita catre Dvs. cat mai curand. Dvs. primiti cartea, o studiati pentru a vedea daca va multumeste starea ei (pentru ca a fost imprumutata, nu avem cum sa stim daca starea descrisa in lista este conforma cu realitatea) si daca da, contactati proprietarul cartii pentru a trimite un mandat postal reprezentand costul ei.

  Datorita faptului ca sistemul de comenzi se face prin email:
 • o carte poate fi comandata de mai multe persoane in acelasi timp. Solutia: prima comanda primita este cea ce va fi onorata; comenzile vor fi ordonate dupa data/ora primirii mesajului de comanda.
 • Ce inseamna "starea" cartii
  • Noua: evident, cartea este nou-nouta. Practic numai un singur cititor poate primi cartea in aceasta stare pentru ca dupa o citire oricat de atenta cartea nu mai este noua!
  • Ca si noua: cartea este aproape noua. Nu are semne de uzura cau citire pronuntate dar totusi se vede ca a fost citita macar o data
  • Foarte buna: cartea are mici semne de citire (una-doua cute pe cotor, eventual coperta foarte putin rasfranta, cateva pagini cu colturi rasfrante) insa, in general, arata foarte bine.
  • Buna: semne de citire mai pronuntate (cotorul are mai multe cute si/sau este curbat, coperta are ceva indoituri, unele chiar pronuntate, unele pagini au colturi indoite) insa totusi cartea arata destul de bine
  • Acceptabila: cartea este evident ca a fost citita de multe ori dar nu are coperta sau cotorul rupte; paginile pot fi murdare pe exterior sau patate dar nu exagerat de mult
  • Uzata: cartea este evident uzata, coperta este rupta sau are semne de uzura pronuntate, cotorul la fel, unele pagini pot fi dezlipite
  Cum se face plata Pentru carti cumparate in Romania, acceptam plata in lei prin mandat postal sau ramburs.
  In afara Romaniei, acceptam plati prin: PayPal, Moneybookers, money order, cashiers check sau personal check.

  Pay me securely with your Visa, MasterCard, Discover, or American Express card through PayPal!
  Cat costa posta Va rugam sa tineti seama ca preturile nu includ cheltuielile postale. Acestea se calculeaza astfel: intre 20.000 - 25.000 lei per carte (in functie de greutate si valoare). La comenzile de mai mult de o carte, taxele postale per carte scad.
  Unde se afla cartile Toate cartile oferite in biblioteca se afla in Romania, in afara cazurilor in care este specificat altcumva in detaliile cartii.
  Puteti avea incredere in noi!
  Feedback de la alte site-uri Mai jos puteti vedea rating-ul pe care il am pe site-uri de renume ca Amazon.com sau eBay.com. Dupa cum veti vedea daca cititi feedback-ul, puteti avea toata increderea intr-o tranzactie sigura, rapida si fara probleme.


  Home Carti de cumparat Noutati WishList Biblioteca straina Biblioteca romana Intrebari Contact Admin
  Continut website © Ivy&Co. ()