Clubul de carte Ivyco
Clubul de carte Ivyco
Club de carte rasarit din nevoia de a citi si din lipsa banilor pt carti...
Pagina
principala
Carti ce pot
fi cumparate
Noutati
in club
 Wishlist Biblioteca de
limba straina
Biblioteca de
limba romana
Intrebari
frecvente
Contact Schimb
de carti
Membri Forum

De ce acest site? Pentru ca vrem sa va oferim cat mai multe carti in limbi straine (engleza, in principal), in biblioteca de limba straina si romana, in biblioteca de limba romana pe care sa le cititi gratuit.
Este chiar gratuit sa imprumut carti? Da, calitatea de membru al acestui Club si al bibliotecilor este GRATUITA! Reguli de functionare gasiti aici
Dar daca vreau sa cumpar o carte? Vedeti pagina Carti ce pot fi cumparate
Sunt interesat de carti in limba romana... Vizitati aceasta pagina in care sunt listate carti oferite de Librarie.net
Daca biblioteca e gratuita,
de ce sa dau bani pe carti?
Pentru ca o carte pe care ati imprumutat-o trebuie sa o inapoiati sau, daca este comandata de cineva, trebuie sa o trimiteti chiar daca nu ati citit-o, pe cand o carte pe care ati cumparat-o, o puteti citi pe indelete chiar si peste ani.
Ce se intimpla cu banii incasati pe carti? Cartile nu se vand pentru profit. Banii obtinuti din vanzarea de carti sunt folositi pentru a reimprospata stocul bibliotecilor.
Ce idee originala, vreau si eu sa ajut! Puteti sa ne ajutati prin donatii de carti sau prin a deveni membru Premium (detalii aici)
Cum pot discuta cu alti membri? In forum sau in grupul de discutii format pe langa acest club (informatii si inscriere mai jos).
Altceva interesant...? Premii
Daca doriti sa primiti mesaje privind cartile din acest club, va invitam sa va inscrieti la grupul club_carti de la Google:
Google Groups Inscriere la grupul club_carti
Email:
Browse Archives at groups-beta.google.com
Daca doriti sa va inscrieti la grupul de discutii format pe linga acest club, click pe imaginea de mai jos. Aici se poate discuta orice despre carti sau planui intalniri intre membri sau pur si simplu gasi raspunsuri si detalii despre functionarea clubului si a bibliotecilor.

Va multumim ca ne-ati vizitat si speram sa gasiti carti pe placul Dvs.!

Home Carti de cumparat Noutati WishList Biblioteca straina Biblioteca romana Intrebari Contact Admin
Continut website © Ivy&Co. ()